Αισιόδοξοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2006 17:31
A- A A+

«Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της δημοκρατίας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η Αθήνα μας έχει ανάγκη όλους», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, που πάντως είπε ότι είναι αισιόδοξος.

«Είναι μια όμορφη μέρα, μια σημαντική μέρα για την Αθήνα. Είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Οι πολίτες ασκούν το δικαίωμα τους και έχω ακλόνητη εμπιστοσύνη στη μνήμη τους», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Σκανδαλίδης και δήλωσε πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

«Δώσαμε μια καλή μάχη, σκληρή μεν, με αποκλεισμούς, αλλά καλή μάχη. Θα κατανοήσουν οι πολίτες την ανάγκη να καταδικάσουν τους υπεύθυνους για τη σημερινή τους κατάσταση και θα τους καταψηφίσουν», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Σπύρος Χαλβατζής.

«Σήμερα οι πολίτες της Αθήνας αποδεικνύουν με την ψήφο τους ότι δεν είναι δεδομένοι για κανέναν... Καλούμαστε όλοι να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την έκπληξη και να στείλουμε ένα μήνυμα δυσαρέσκειας στο πολιτικό σκηνικό... για να αλλάξουμε τη ζωή μας, για να αλλάξουμε την πόλη», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Αλέξης Τσίπρας.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή