Διευκρινίσεις Νομαρχίας Θεσσαλονίκης για κατεστραμμένο εκλογικό υλικό

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2006 17:39
A- A A+

Σε απάντηση δηλώσεων του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη για προώθηση στα εκλογικά τμήματα κατεστραμμένων ψηφοδελτίων του συνδυασμού του υποψηφίου Νομάρχη Τσιπίδη Δημήτριου, η Νομαρχία Θεσσαλονίκης διευκρινίζει:

«Η Νομαρχία παρέδωσε την Πέμπτη 12-10-2006 σε όλους του Δήμους του Νομού όλο το εκλογικό υλικό και τα ψηφοδέλτια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης σε 4-5 εκλογικά τμήματα μας αναφέρθηκε το Σάββατο 14-10-2006 ότι υπήρχαν τσαλακωμένα ή σχισμένα ψηφοδέλτια 3 - 4 συνδυασμών ή εκλογικό υλικό, προφανώς από την μεταφορά του υλικού από τα συνεργεία του Δήμου στα εκλογικά τμήματα. Οποιος δικαστικός αντιπρόσωπος μας ανέφερε τέτοια περίπτωση κατεστραμμένου εκλογικού υλικού αυτό αντικαταστάθηκε αμέσως από τη Νομαρχία.

Επειδή στη Νομαρχία το στοκ του συνδυασμού του κ. Τσιπίδη όπως και άλλων δύο συνδυασμών ήταν μικρό, ζητήσαμε το Σάββατο 14-10-2006 να μας στείλουν ψηφοδέλτια ώστε σε περίπτωση που υπήρχε και σε άλλο εκλογικό τμήμα πρόβλημα να γίνει άμεση αντικατάσταση των ψηφοδελτίων ώστε να μην παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Ολοι οι ανωτέρω συνδυασμοί μας έφεραν επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων (και ο κ. Τσιπίδης) και έτσι δεν μας αναφέρθηκε το παραμικρό πρόβλημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή