Ο Γ. Μπουτάρης «βλέπει» β' γύρο

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2006 18:16
A- A A+

«Θέλω να πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα μας δώσουν εκείνο το ποσοστό που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φέρουμε επιτέλους τη Μητροπολιτική διοίκηση σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Η Χρύσα Αράπογλου δήλωσε πεπεισμένη «ότι σήμερα η Θεσσαλονίκη θα αλλάξει σελίδα. Θα εκφραστεί η Θεσσαλονίκη που πιστεύει στον εαυτό της, που πιστεύει σε μια καινούρια προοπτική, η Θεσσαλονίκη που εκπέμπει μόνο θετικά μηνύματα σε όλη την Ελλάδα».

Ο Αγάπιος Σαχίνης δήλωσε αισιόδοξος, αν και «τα προβλήματα παραμένουν και επειδή, δυστυχώς, η εκλογική μάχη στη Θεσσαλονίκη ήταν εδώδιμα - αποικιακά».

Ο Τάσος Κουράκης προσδοκά «στη συνέχιση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, ώστε να μας δώσουν δύναμη, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την πόλη και σε αυτά που δεν πρέπει να γίνονται».

Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει την αίσθηση ότι «οι Θεσσαλονικείς θα μας δώσουνε τη δυνατότητα να πάμε στο δεύτερο γύρο. Αυτό είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο μήνυμα για την πόλη, διότι πιστεύουμε ότι ήρθε πια η ώρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή