Παπανδρέου: Ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα προς την κυβέρνηση

Το αποτέλεσμα των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2006 23:04
A- A A+

Το αποτέλεσμα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών αποτελεί ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα προς την κυβέρνηση, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ενώ λίγο αργότερα, επισκεπτόμενος το εκλογικό κέντρο της υπερνομάρχη Αθηνών Πειραιώς, Φώφης Γεννηματά, μίλησε για πολύ ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε πως μετά τις σημερινές εκλογές αλλάζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, υπογραμμίζοντας πως όσο πιο σύντομα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει αποτύχει παντού και ότι κρύβεται πίσω από αμφίβολες δημοσκοπήσεις. «Κάνουν ότι δεν ακούν. Κρύβουν ότι εξυπηρετούν πελατειακά συμφέροντα, ότι έχουν αποτύχει παντού και κρύβονται πίσω από αμφίβολες δημοσκοπήσεις. Ζητούν θυσίες από τον ελληνικό λαό, ενώ ταυτόχρονα δίνουν προνόμια στους ημετέρους και τους ισχυρούς», τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι μόλις δυόμισι χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε απλά μια δημοσκόπηση, αλλά την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε υπερήφανος για τη μάχη που έδωσε το κόμμα του και τα στελέχη του, το οποίο, όπως τόνισε, ανανεωμένο, ανανεώνει και την πολιτική ζωή της χώρας για να πάει μπροστά και συνεχίζει τον αγώνα για μία δίκαιη Ελλάδα που είναι το αίτημα του ελληνικού λαού.

Κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο της κ. Γεννηματά, ο κ. Παπανδρέου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι η κυβέρνηση πολώνει και διχάζει τον ελληνικό λαό.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη την κ. Γεννηματά και τους κκ Σγουρό και Μίχα τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί γι΄αυτούς αναγνώριση του έργου τους και δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αλλά και για μια καλύτερη Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή