Αλαβάνος: Εκρηκτική πολιτική σημασία το αποτέλεσμα στο δήμο Αθηναίων

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2006 23:11
UPD:23:14
A- A A+

«Ευχαριστούμε όσους και όσες ψήφισαν τις κινήσεις εναλλακτικής οικολογικής αριστεράς, τις οποίες στήριξε ο Συνασπισμός και άλλες αριστερές δυνάμεις. Τους χιλιάδες και τις χιλιάδες υποψηφίους, που πολλές φορές έδωσαν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες και με μικρές δυνάμεις. Τις προσωπικότητες, με αφετηρία τον σοσιαλιστικό χώρο, που μας εμπιστεύτηκαν να συνεργαστούμε, όπως ο Γιάννης Πανούσης, ο Στρατής Πλωμαρίτης, ο Γιάννης Δημαράς στην Πάτρα».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος δήλωσε αισιόδοξος μετά τα αποτελέσματα, τόσο όσον αφορά τα ποσοστά που συγκέντρωσε το κόμμα του, όσο και τις θέσεις που εξασφαλίζει στην Αυτοδιοίκηση, ενω όπως σημείωσε, θα εξεταστούν και τα αποτελέσματα στις περιοχές όπου ο ΣΥΝ δεν πήγε καλά.

«Ένα συμπέρασμα, όμως, ήδη το έχουμε βγάλει», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφερόμενος στο υψηλό ποσοστό που εξασφάλισε ο Α. Τσίπρας στο δήμο Αθηναίων: «Η σημασία του προγραμματικού λόγου της Αριστεράς, των συνεργαζομένων αριστερών δυνάμεων, η σημασία των προσώπων, η σημασία των ιδεών για τη συνάντησή μας με τη νεολαία. Η συνάντηση αυτή μπορεί να έχει μια εκρηκτική πολιτική σημασία, αυτό νομίζω ότι είναι και το συμπέρασμα από τη μεγάλη νίκη στο Δήμο Αθηναίων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή