Νέα πρόσωπα στη Βουλή λόγω της εκλογής βουλευτών στην Τ.Α.

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2006 13:34
A- A A+

Νέα πρόσωπα εισέρχονται στη Βουλή μετά την εκλογή του βουλευτή Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, στο αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων και της βουλευτού Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελίας Σχοιναράκη-Ηλιάκη, στη Νομαρχία Ηρακλείου.

Μέχρι την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, την 1 Ιανουαρίου 2007, οι κ.κ. Κακλαμάνης και Σχοιναράκη αναμένεται να παραχωρήσουν τις θέσεις τους στους πρώτους αναπληρωματικούς των ψηφοδελτίων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στην κ. Μάρω Κοντού και στον κ. Ιωάννη Σκουλά αντίστοιχα.

Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών διεκδικούν την εκλογή τους τρεις ακόμα βουλευτές. Ο κ. Ανδρέας Φούρας (Αχαΐας, ΠΑΣΟΚ) που αντιμετωπίζει τον κ. Ευ. Φλωράτο στο δήμο Πατρέων, η κ. Χρύσα Αράπογλου (Α’ Θεσσαλονίκης) που αντιμετωπίζει τον κ. Β. Παπαγεωργόπουλο για το αξίωμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης και η κ. Νόρα Κατσέλη (Β’ Αθηνών) που αντιμετωπίζει τον κ. Γ. Κουτελάκη για το δήμο Νέας Σμύρνης.

Υπενθυμίζεται ότι του βουλευτικού αξιώματος είχε παραιτηθεί και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Σκανδαλίδης, τη θέση του οποίου στην Α’ Αθηνών (ΠΑΣΟΚ) κατέλαβε ο κ. Γεράσιμος Αρσένης.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή