Καλαντζής: «Προσωπική ήττα Παπανδρέου η επικράτηση του Κ.Τάτση»

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2006 18:04
UPD:19:30
A- A A+

«Προσωπική ήττα του κ. Γιώργου Παπανδρέου» χαρακτήρισε ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Γιώργος Καλαντζής, την επικράτηση του υποψηφίου της ΝΔ, Κωσταντίνου Τάτση, στην Υπερνομαρχία Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης.

Ο κ. Τάτσης εξελέγη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 56,31%, έναντι 33,19% της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ Γκιουλ-Μπεγιαζ Καρα Χασαν.

Σχολιάζοντας εξάλλου το εκλογικό αποτέλεσμα στους δήμους και τις νομαρχίες της χώρας, ο κ. Καλαντζής μίλησε για «καθαρή νίκη της ΝΔ», επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη κερδίσει στον πρώτο γύρο 28 Νομαρχίες και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι από τις άλλες επτά νομαρχίες που θα κριθούν στο β' γύρο, το κυβερνών κόμμα θα υπερβεί τον αριθμό των 31 Νομαρχιών που είχε εξασφαλίσει στις προηγούμενες εκλογές.

Τέλος, επικαλούμενος τα αποτελέσματα της πανελλήνιας δημοσκόπησης της ΚΑΠΑ Research, σε δείγμα 30.000 ερωτηθέντων, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης υποστηρίξε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και ότι «ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ο πρωθυπουργός, για μια ακόμη τετραετία».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή