Β. Παπαγεωργόπουλος: «Ο λαός αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα»

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2006 19:11
UPD:19:12
A- A A+

«Ο λαός έστειλε ένα μήνυμα και το μήνυμα ελήφθη», τόνισε ο υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ζητώντας την ψήφο των Θεσσαλονικέων στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για να μην ανακοπεί –όπως ειπε- το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου.

«Ο λαός αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα και εν συνεχεία να το ξανασκεφθεί. Αποφάσισε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις την επόμενη Κυριακή. Αυτό είναι πολύ καλό και για μένα. Δεν θα ήθελα να είμαι δήμαρχος με 42, 43 ή 44%. Θέλω να έχω την υποστήριξη της πλειοψηφίας του λαού της Θεσσαλονίκης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Παπαγεωργόπουλος καταφέρθηκε εναντίον της υποψηφίας δημάρχου Χρύσας Αράπογλου, λέγοντας πως «κατέβασε το επίπεδο πολύ χαμηλά. «Οι ύβρεις, οι προσωπικές επιθέσεις, οι συκοφαντίες, ο μηδενισμός των πάντων ήταν η καθημερινή πρακτική της. Βέβαια αυτό την καθήλωσε στο 21,6%, που ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στη δύναμη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν αρκετό όμως για να τη φέρει στη δεύτερη Κυριακή», παρατήρησε.

Όσον αφορά τις αιτίες για τη μείωση του ποσοστού του http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/10/16/1252775.htm , σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές, ο κ. Παπαγεωργόπουλος τόνισε ότι ήταν η έκφραση δυσφορίας από τους ψηφοφόρους για θέματα κυβερνητικής πολιτικής ή ενέργειες της διοίκησης του δήμου. Όπως είπε, έγιναν και λάθη από τη διοίκηση του Δήμου, ενώ αναφέρθηκε και στις υποψηφιότητες του Γιάννη Μπουτάρη και του Γιώργου Καρατζαφέρη που, όπως είπε, ήταν πολυσυλλεκτικές.

Μάλιστα επικρότησε τη στάση του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση και δεν έδωσε "γραμμή" στους ψηφοφόρους του για την επαναληπτική αναμέτρηση της Κυριακής.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή