Ν.Δ.: Πανικός του Π. Καμμένου

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 20:11
UPD:21:02
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για πανικό του υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τα περί πώληση εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων στη Σαουδική Αραβία, ενώ σχολιάζει πως «ευελπιστούμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση».

Σχολιάζοντας ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ στην οποία αναφέρεται ότι η Ν.Δ. προσπαθεί αν πιαστεί «από τα μαλλιά της» μετατρέποντας το κόμμα «σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό», η Αξιωματική Αντιπολίτευση αναφέρει ότι και μόνον το ύφος προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου. 

«Θυμίζουμε στο συστηματικό ψεύτη Υπουργό Άμυνας, ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς  μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος» σημειώνεται.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΥΠΕΘΑ που ανέφερε σε ανακοίνωση ότι «λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του ...παραδείσου».

«Μετά τον εξευτελισμό των ανακοινώσεων για μήνυση που δεν υποβλήθηκε ποτέ, η Νέα Δημοκρατία των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news» σημειώνεται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή