Σφαιρόπουλος: Κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν

Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 00:01
UPD:00:05
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Προβληματισμένος από την κακή εμφάνιση της ομάδας του, για τρίτο κατά σειρά παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν παλέψαμε όπως θέλαμε κι όπως είχαμε σχεδιάσει. Χάσαμε πολλές διεκδικούμενες μπάλες στην άμυνα. Από την άλλη, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν ότι δεν απειλήσαμε όπως θέλαμε. Είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ και κάποια λέι απ που χάσαμε», ξεκίνησε την τοποθέτησή του.

«Αυτό πλήγωσε την αυτοπεποίθησή μας κι όσο προχωρούσε το παιχνίδι αυτό μας επηρέασε και άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Χάσαμε ένα εντός έδρας ματς, είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε πολύ πιο δυνατά στη συνέχεια», πρόσθεσε.  

Για τη χαμηλή παραγωγικότητα της ομάδας του παραδέχθηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση και πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει οι συνεργασίες να γίνουν καλύτερες και να εκτελούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ κι αυτό είναι θέμα αυτοπεποίθησης»

Ερωτηθείς αν διακρίνει ψυχολογικό πρόβλημα μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω. Έχουμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Επιθετικά δεν λειτουργούμε καλά, αλλά και η άμυνά μας, που δεν ήταν κακή, μπορούσε να ήταν καλύτερη»

Για την απουσία του Σπανούλη είπε ότι «είναι ο ηγέτης μας κι όταν δεν παίζει είναι μια απώλεια. Μέχρι τώρα παίζαμε καλά και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά. Όταν θα έρθει θα είναι η ομάδα κομπλέ».

Στον επίλογο, πάντως, ο Σφαιρόπουλος φρόντισε να στείλει το μήνυμά του. «Σίγουρα κάποιοι παίκτες πρέπει να ανέβουν. Ο Στρέλνιεκς ήρθε για να έχει σημαντικό ρόλο και το δείχνει, αλλά πρέπει να το δείξουν κι άλλοι παίκτες» είπε, με την επισήμανση να αφορά Ρόμπερτς και Τόμπσον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις