Πασκουάλ: Κάναμε εξαιρετική δουλειά

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 23:36
UPD:23:45
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Απολύτως ικανοποιημένος από την εμφάνση και, φυσικά, τη νίκη της ομάδας του και στην Ευρωλίγκα, μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά απόψε, πρώτον με το υψηλό επίπεδο της νοοτροπίας μας. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα όλο το βράδυ. Είχαμε κάποια προβλήματα στο τέλος της πρώτης και στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού. 

Για την εμφάνιση του Λεκαβίτσιους και τις αλλαγές στην άμυνα απάντησε ότι «μπορούμε να κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα στην άμυνα, όχι πάντα πετυχημένα. Ο Λεκαβίτσιους βελτιώνεται κάθε μέρα. Είναι μικρός ακόμη. Την περασμένη εβδομάδα δεν έπαιξε καλά, αλλά σήμερα έδειξε πως έχει χαρακτήρα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Γι’ αυτό τον αποκτήσαμε και θεωρώ πως έκανε το καλύτερο παιχνίδι του μαζί μας ως τώρα»

Όσο για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού στην άμυνα, απάντησε «ότι χωρίς άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το επίπεδο. Η άμυνα είναι προτεραιότητα για μας και σήμερα ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ήταν το κλειδί για τη νίκη μας»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις