Φυγαδεύτηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:54
UPD:18:06
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια ο κατηγορούμενος για την άγρια δολοφονία της εφοριακού που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε ενώπιον του 18ου Τακτικού Ανακριτή.

Συγγενείς και φίλοι του θύματος ανέμεναν την αποχώρηση του από το ανακριτικό γραφείο με σκοπό να τον λιντσάρουν, ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.

Συγγενείς φώναζαν στους αστυνομικούς «ποιον προστατεύετε;», ενώ η αδελφή του θύματος ούρλιαζε: «Βγάλτε τον έξω. Σκότωσε την αδελφη μου».

Η μητέρα της εφοριακού ξεσπώντας φώναξε: «Του αξίζει ο θάνατος για να μην ξανακάνει τετοιο κακό σε άλλους...».

Αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον πατέρα της αδικοχαμένης εφοριακού που φώναζε: «Δεν θα φύγει ζωντανός απο εδώ. Φοβάστε μην τον χτυπήσουμε. Να αυτοκτονήσεις πρεζόνι..».

Νωρίτερα το πρωί ο κατηγορούμενος προπηλακίστηκε και δέχθηκε επίθεση από παρευρισκόμενους έξω από το κτήριο των ανακριτών ενώ οδηγούνταν ενώπιον του δικαστικού λειτουργού για την απολογία του.

Προανακριτικά ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία ,όπως ισχυρίστηκε, διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην προσπάθεια του να της πάρει την τσάντα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή