Super League: Τρεις αγωνιστικές σε Αραούχο και Μπίσεσβαρ

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 14:40
UPD:14:53
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Ο Αραούχο θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά και την εκτός έδρας συνάντηση με την Καλλιθέα για το Κύπελλο.

A- A A+

Ο αθλητικός δικαστής της Super League επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών στους Σέρχιο Αραούχο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για τις αποβολές τους στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Οι άσοι των «Δικεφάλων» αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Αρετόπουλο με απευθείας κόκκινη κάρτα και το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής τους τιμώρησε για τη συμπεριφορά τους.

Ο Αραούχο θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά και την εκτός έδρας συνάντηση με την Καλλιθέα για το Κύπελλο.

Ο Μπίσεσβαρ, από την πλευρά του, δεν θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπως και από το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αιγινιακό.

Εν τω μεταξύ, το πειθαρχικό όργανο, πάντοτε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, 6.000 ευρώ στον Ατρόμητο και άλλα τόσα στο Λεβαδειακό για το ματς με τη Λαμία.

Αντίθετα, αναβολή για την προσεχή Τετάρτη (15/11) πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, λόγω προσωπικού κωλύματος της δικηγόρου της Ένωσης, Έλλης Ρίζου. 

Παράλληλα, ο υπεύθυνος άσκησης διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων της διοργανώτριας αρχής άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αιτία είναι ληξιπρόθεσμες οφειλές της θεσσαλικής ομάδας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις