Μεϊμαράκης: Οι επιλογές της ΝΔ στηρίχθηκαν σε επίπεδο πολιτικής και προσώπων

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2006 14:24
UPD:14:40
A- A A+

Παρά το κλίμα όξυνσης που προσπάθησε να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ πήγε καλύτερα από ό,τι περίμενε, τονισε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, επισημαίνοτας πως οι επιλογές της ΝΔ στηρίχθηκαν σε επίπεδο πολιτικής και προσώπων.

Οι πολίτες αρνήθηκαν την πόλωση και έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση να συνεχίσει την πολιτική της, είπε και πρόσθεσε ότι οι πολίτες έκριναν και τους δύο αρχηγούς.

«Οι πολίτες αποδοκίμασαν την όξυνση και την πόλωση», τονισε και ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, υπογραμμίζοντας πως ήταν η πρώτη φορά από το 1982 που η κυβερνητική παράταξη βγήκε ενισχυμένη από τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η αυτοδιοικητική πρόταση της ΝΔ έτυχε μεγάλης αποδοχής, σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βουλγαράκης, καλώντας τους πολίτες στο δεύτερο γύρο να σταθμίσουν τις καλύτερες επιλογές, ενώ τόνισε ότι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου δείχνουν ότι το πολιτικό κλίμα δεν έχει αλλάξει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή