Σφαιρόπουλος: Με συγκέντρωση και πλάνο μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα

Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 18:57
UPD:18:59
Eurokinissi Sports/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
A- A A+

Συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο που έχει σχεδιαστεί για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ είναι τα στοιχεία που ζητεί από τους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Με συγκέντρωση και ακολουθώντας το πλάνο που θα έχουμε, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχει γίνει ήδη sold out και εύχομαι ο κόσμος να μας βοηθήσει με τη φωνή του μόνο. Να νικήσουμε και να συνεχίσουμε αυτόν τον μαραθώνιο», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την επικείμενη αναμέτρηση.
 
Όσο για τη χαμηλή παραγωγικότητα στην επίθεση, τόσο στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα όσο και σε αυτόν με τον Άρη για το Κύπελλο, ο Σφαιρόπουλος είπε ότι «δουλέψαμε κάποιες λεπτομέρειες, την ανισορροπία που παρουσιάσαμε μέσα στο παιχνίδι και θα το αντιμετωπίσουμε με καλύτερο διάβασμα, με λεπτομέρειες καλύτερες στο σετ, για να είμαστε πιο αποδοτικοί».
 
Για το νέο πρόσωπο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τον Κάιλ Ουίλτζερ, πάντως, είναι αναποφάσιστος: «Δεν έχω αποφασίσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα αποφασίσω τελευταία στιγμή. Είναι νωρίς ακόμη και είναι ρίσκο να τον βάλουμε, ίσως όμως τον χρειαστούμε».
 
Ο Βασίλης Σπανούλης θα αργήσει να επιστρέψει, πάντως, όπως διευκρίνισε ο Σφαιρόπουλος: «Μόνο όταν θα είναι εντάξει το πόδι του θα ξεκινήσει με την ομάδα ο Σπανούλης. Εξάλλου, θα πρέπει να κάνει προπονήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα και με την ομάδα, αφού θα είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης. Έχουμε καιρό ακόμη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις