Βαθιά ανάσα ο Απόλλωνας

Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 19:36
UPD:19:38
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε αήττητη για 4ο σερί ματς και δείχνει αποφασισμένη να παραμείνει στη Super League, μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχε.

A- A A+

Μεγάλη νίκη, με την οποία απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα πέτυχε ο Απόλλωνας επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-3.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε αήττητη για 4ο σερί ματς και δείχνει αποφασισμένη να παραμείνει στη Super League, μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχε.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι απήλαυσαν ένα άκρως χορταστικό ματς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 26΄ με κεφαλιά τον Μπαρτολίνι, ο οποίος στο 12ο λεπτό είχε πάρει τη θέση του Κύργια που τραυματίστηκε. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άργησε να αντιδράσει και πέντε λεπτά αργότερα (31΄) ισοφάρισε με τον Μαυροπάνο, επίσης με κεφαλιά, ενώ πήρε το προβάδισμα στο 35΄ με τον Κόντε και πάλι με κεφαλιά σε σέντρα του Καρανίκα.

Το... χορταστικό δωδεκάλεπτο των γκολ, ολοκληρώθηκε στο 38΄ με την ισοφάριση από πλευράς Απόλλωνα σε 2-2, όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα Βελλίδη η μπάλα βρίσκει στα πόδια του Τζημόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μέχρι το 73΄ δεν είχαν δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση, κατάφεραν στο σημείο εκείνο να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Ανιέτε από τον Μαυροπάνο. Το εκτέλεσε ο Ανιέτε εύστοχα ένα λεπτό αργότερα (74΄) για να κάνει το 3-2 υπέρ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Στο 86΄ από λάθος του Μαυροπάνου, ο Χουάρες βγαίνει σε τετ α τετ με τον Βελλίδη, στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, αλλά η μπάλα φθάνει στον Αλμπάνη που θα κάνει το 4-2. Το σκορ (4-3) έκλεισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόντε ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανθάτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις