Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, ο Ρίμπο μίλησε

«Παίζουμε με ένα σύστημα που δεν ταιριάζει στην ομάδα»
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2006 10:06
A- A A+

Τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού επέκρινε ο Ριβάλντο σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Ρόμα, φανερά απογοητευμένος από τη νέα εντός έδρας ήττα της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/10/19/1254062.htm . Ο Ρίμπο εντόπισε το πρόβλημα του πρωταθλητή Ελλάδας στην έλλειψη αυτοπεποίθησης και τόνισε ότι η ευθύνη για τη νέα ήττα και την κάκιστη εμφάνιση -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- ανήκε σε όλους, παίκτες και προπονητή.

«Παίζουμε με ένα σύστημα που δεν ταιριάζει στην ομάδα. Είμαι λυπημένος και με τον τρόπο που παίξαμε, αλλά και με τον εαυτό μου. Δεν ακούμπησα τη μπάλα. Ισως πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», δηλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόμα ο Βραζιλιάνος άσσος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Τροντ Σόλιντ όσον αφορά τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού.

Όπως είπε ο Ρίμπο, οι συμπαίκτες του στο χθεσινό αγώνα «έψαχναν» συνεχώς τον Κωνσταντίνου με ψηλές μπαλιές και ο ίδιος δεν πήρε τις πάσες που ήθελε.

«Δεν παίξαμε τίποτα. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον κόσμο. Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Ούτε με τη Σαχτάρ παίξαμε καλά, εκεί όμως σκοράραμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, η πρόκριση για την επόμενη φάση είναι δύσκολη. Είναι πολύ δύσκολη συνέχεια, έτσι όπως παίζουμε μάλλον κοιτάμε για το UEFA», παραδέχθηκε ο Ρίμπο.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος, ίσως φταίει το σύστημα δεν ξέρω τι φταίει, εγώ προσπάθησα κάνω ότι μου είπε ο προπονητής, αλλά δεν άγγιξα τη μπάλα. Ολοι φταίμε από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες. Πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε έμπειρους παίκτες προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής ίσως πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε ο Ριβάλντο, φανερά απογοητευμένος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις