Super League: Ένα ημίχρονο αρκούσε στην Ξάνθη

Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 16:54
UPD:16:55
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η ακριτική ομάδα, που προερχόταν από τρία ματς χωρίς «τρίποντο», το τελευταίο, μάλιστα, ήταν η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο (0-2), «καθάρισε» την αναμέτρηση από τα πρώτα 36 λεπτά! 

A- A A+

Επιβλητική νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 3-1 πέτυχε η Ξάνθη στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Η ακριτική ομάδα, που προερχόταν από τρία ματς χωρίς «τρίποντο», το τελευταίο, μάλιστα, ήταν η εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο (0-2), «καθάρισε» την αναμέτρηση από τα πρώτα 36 λεπτά! Κατάφερε στο διάστημ αυτό να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό με δύο γκολ του Μπρίτο (3΄, 8΄) κι ένα του Γέντρισεκ (36΄) από ασίστ του Μπρίτο και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες του Παναιτωλικού και ο προπονητής, Μάκης Χάβος, από τους οπαδούς της ομάδας. Η εικόνα των γηπεδούχων, που συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς νίκη, ήταν κάκιστη στο πρώτο μέρος, ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ στην επανάληψη η προσπάθειά τους να διορθώσουν τα «κακώς κείμενα» δε στέφθηκε με επιτυχία.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το «γκολ της τιμής» στο 88΄ με τον Μάζουρεκ. Η σημερινή ήττα ήταν η δεύτερη εντός έδρας για το συγκρότημα του Αγρινίου.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις