Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση

«Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη», στο studio Ιλίσια Βολανάκης
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 09:30
GEORGE ALEXANDRAKIS PHOTOGRAPHY
A- A A+

Το αιώνιο ζευγάρι που αγαπιέται μέχρι θανάτου και μισιέται μέχρι έρωτος στη sold out παράσταση της περσινής σεζόν, «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη», του Δημήτρη Κουρούμπαλη, η οποία επέστρεψε στο studio Ιλίσια Βολανάκης, παρατείνει τις ερωτικές του περιπέτειες έως και τις 7 Ιανουαρίου.

Αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ ανάμεσα σε αυτούς που αγαπήθηκαν πολύ, η ερωτική αυτή κωμωδία περιγράφει τη δεύτερη ευκαιρία, που δίνει η τύχη σε ένα ζευγάρι, μέσα από την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία χωρίζει με τον σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων και αποφασίζει να ζήσει μόνη της. Βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο.

GEORGE ALEXANDRAKIS PHOTOGRAPHY

Όμως, στο διπλανό διαμέρισμα, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης και εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει. Και δεν είναι άλλος από τον πρώην της. Και επιπλέον, τους χωρίζει ένας τοίχος, από τον οποίο ακούγονται όλα, αλλά δεν τους επιτρέπει να αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον! Έτσι, ξεκινάει μεταξύ τους μια νέα σχέση, γεμάτη εντάσεις, τσακωμούς και εκμυστηρεύσεις, η οποία καταλήγει σε ένα ειδύλλιο στα τυφλά. Μέσα από το γέλιο και τη συγκίνηση, το ζευγάρι, χωρίς να το ξέρει, ερωτεύεται ξανά, γιατί ο έρωτας είναι τύχη, και αυτοί στάθηκαν πολύ τυχεροί.

Μια κωμωδία για καινούργια ξεκινήματα, μεγάλες αλλαγές στη ζωή και καρμικούς έρωτες, ποτισμένη με αισιοδοξία και αδιαφορία για οποιοδήποτε κοινωνικοοικονομικοπολιτικό πρόβλημα. Μια κωμωδία για ζευγάρια σε κρίση και για τις λύσεις που μπορούν να βρουν, για να τη γλιτώσουν.

GEORGE ALEXANDRAKIS PHOTOGRAPHY
Ταυτότητα παράστασης

Κείμενο: Δημήτρης Κουρούμπαλης, σκηνοθεσία: So7 (Φρόσω Κορρού - Δημήτρη Κουρούμπαλης), σκηνικά: Άγγελος Μέντης, μουσική: Κώστας Ξενόπουλος, κίνηση: Φρόσω Κορρού, φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος, κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγέωργη, παραγωγή: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου - Κώστας Ξενόπουλος. Παίζουν: Μαρία Σολωμού και Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Πληροφορίες

Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης: Παπαδιαμαντοπούλου 4 - Ιλίσια, τηλ.: 210 7223010. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο: 21.15, Κυριακή: 20.00. Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα). Τιμές εισιτηρίων: 16, 15, 13 και 12 ευρώ, ισχύουν ειδικές τιμές. Προπώληση εισιτηρίων: ταμείο θεάτρου, τηλεφωνικά: 210 7223010 (καθημερινά: 10.00 -  22.00), ηλεκτρονικά: viva.gr.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς