Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

ΑΝΟΔΟ της θερμοκρασίας και βροχές από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανόν να βρέξει τοπικά. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και το βράδυ πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανόν να βρέξει στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, που αργότερα θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, που αργότερα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς, που αργότερα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με πιθανότητα καταιγίδων στη Δυτική Ελλάδα.

προβλέπει για αύριο, Σάββατο, η ΕΜΥ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Κυριακή

Τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το απόγευμα στη Βορειο-Δυτική Ελλάδα. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή