«Φρένο» στους πανηγυρισμούς έβαλε ο Λεμονής

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 15:49
UPD:15:55
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Σε καμία περίπτωση μην πέσετε στην παγίδα και μείνετε σε αυτό το 0-0 με την Μπαρτσελόνα. Σας το ξαναλέω μπράβο σας, αλλά μέχρι εκεί. Μην ξεγελαστούμε όμως. Το ταμείο γίνεται στο τέλος. Κρατήστε όλη σας την ενέργεια για πανηγυρισμούς στο τέλος της σεζόν» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής στους παίκτες στα αποδυτήρια.

A- A A+

Η Ευρώπη ασχολήθηκε εκτενώς με το σπουδαίο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα (0-0), οι παίκτες των Πειραιωτών αποθεώθηκαν από τον κόσμο και από το σύνολο του εγχώριου και ξένου Τύπου για την εμφάνισή τους, η ομάδα έστειλε θετικά μηνύματα για το μέλλον, έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Europa League, αλλά αυτό που απαιτείται στο εξής είναι να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Η κατάκτηση του τίτλου, άλλωστε, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για τους «ερυθρόλευκους» και με βάση αυτό ο Τάκης Λεμονής αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία επί της «Μπαρτσα» φρόντισε να «προσγειώσει» τους ποδοσφαιριστές του και να υπενθυμίσει σε όλους ότι ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν.

«Σας έβλεπα και σας χαιρόμουνα. Είχατε τη νοοτροπία που απαιτείται για τέτοιους είδους μας, ήσασταν μαχητές και με την εικόνα σας αποδείξατε ότι μπήκατε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού απευθυνόμενους προς τους παίκτες μέσα στ΄ αποδυτήρια.

Αφού τους τόνισε πως «δεν σας κρύβω όμως ότι το πίστευα πώς θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε» εξηγώντας ότι «εσείς μου δώσατε αυτό το δικαίωμα», στη συνέχεια πέρασε το μήνυμα που ήθελε εξαρχής:

«Σε καμία περίπτωση μην πέσετε στην παγίδα και μείνετε σε αυτό το 0-0 με την Μπαρτσελόνα. Σας το ξαναλέω μπράβο σας, αλλά μέχρι εκεί. Μην ξεγελαστούμε όμως. Το ταμείο γίνεται στο τέλος. Κρατήστε όλη σας την ενέργεια για πανηγυρισμούς στο τέλος της σεζόν. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι, θέλουμε πολλή δουλειά, πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, προκειμένου να γίνουμε η ομάδα που θα προχωρήσει καλύτερα στην πορεία της σεζόν και κυρίως στο πρωτάθλημα.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις