Αισιόδοξος για το β' γύρο των εκλογών ο Λ. Ζαγορίτης

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2006 17:40
A- A A+

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στο β’ γύρο των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, αρνούμενος πάντως να αναφερθεί σε αριθμούς νομαρχιών, βάσει των οποίων θα κρινόταν το αποτέλεσμα ικανοποιητικό ή μη για το κυβερνών κόμμα. «Όπως και πριν από τον πρώτο γύρο δεν θα μπω σε αριθμούς. Το ΠΑΣΟΚ μπήκε σε αριθμούς, είπε ότι ανέτρεψε το πολιτικό σκηνικό. Δεν διάβασε καλά ούτε τα αποτελέσματα. Εμείς δεν κάνουμε τα ίδια λάθη», παρατήρησε ο γραμματέας της ΝΔ.

«Οι πολίτες», σημείωσε ο κ. Ζαγορίτης, αναγνώρισαν το έργο, το οποίο έχει γίνει και σε θεσμικό και σε οικονομικό επίπεδο για την αυτοδιοίκηση και νομίζω ότι οι εκλογές και αυτή την Κυριακή θα γίνουν στο ίδιο καλό κλίμα», όπως και στον πρώτο γύρο. «Εμείς δουλέψαμε αυτές τις μέρες μεθοδικά και αποτελεσματικά για τη σύνθεση, για τη συναίνεση, για την ενότητα στις τοπικές κοινωνίες και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα», τόνισε.

Ερωτηθείς τέλος αν η θετική για τη ΝΔ έκβαση των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Ζαγορίτης απέρριψε κάτι τέτοιο λέγοντας: «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε. Θέλουμε να είμαστε υπεύθυνοι στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες στις εθνικές εκλογές. ¶λλωστε άλλο εθνικές εκλογές, άλλο εκλογές αυτοδιοίκησης».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή