Βόλεϊ: Με το «δεξί» ΠΑΟΚ και Φοίνικας

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 22:25
UPD:22:26
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Στέφανο Μανιώτη, ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κηφισιά 3-0 και ξεκίνησε με το «δεξί» στο 50ό πρωτάθλημα της Volley League, κλείνοντας την κακή παρένθεση με τον αποκλεισμό από το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». 

Ο Φοίνικας Σύρου τήρησε το νικηφόρο σερί του στις πρεμιέρες της Α1 Ανδρών και επικράτησε της Νίκης Αιγινίου με 3-0 έχοντας πρώτους σκόρερ τους Πέτερλιν, Γιορντάνοφ, αλλά η Νίκη αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες.

ε τον Ρίστιτς να σημειώνει 28 πόντους και συνολικό ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 54%, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επιβλήθηκε με 3-1 του Παναθηναϊκού και, μετά και το Λιγκ Καπ, μπήκε εντυπωσιακά και στο πρωτάθλημα.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη νίκη του Εθνικού στην έδρα του Παναθηναϊκού, εν προκειμένω το Μετς, από την καθιέρωση του νέου συστήματος καταγραφής πόντων, το 1998.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας νίκησε 3-0 σετ Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση να κάνει την ανατροπή από 21-22 στο πρώτο σετ και με σερί 4-0 να επικρατεί 25-22, ανοίγοντας το δρόμο προς τη νίκη.

Η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο στο κλειστό της Βόχας, όπου ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (18:00).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις