Super League: Όλα τα φώτα στο clasico

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 12:38
UPD:15:22
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Περίοδος ντέρμπι η τρέχουσα στο πρωτάθλημα της Super League, αφού χωρίς να έχουν ακόμη καταλαγιάσει οι εντυπώσεις από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, έρχεται το σούπερ ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου, το ελληνικό clasico.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» απόψε (19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 9η αγωνιστική, σε μια συνάντηση που δεν επιδέχεται προγνωστικών και ανάλυσης, αφού όσοι το επιχειρήσουν το πλέον πιθανό είναι να διαψευστούν.

Κυρίαρχο στοιχείο σε αυτούς τους αγώνες, όπως έχει αποδειχθεί στο πέρασμα του χρόνου, δεν είναι τόσο η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αντίπαλοι, ούτε τα ρόστερ, αλλά το πάθος και η θέληση για τη νίκη.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ισοπαλία στη Λαμία και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός από τις νίκες εναντίον του «Δικέφαλου» και του Αχαρναϊκού, που επίσης ουσιαστικά του εξασφάλισε μια θέση στην επόμενη φάση.

Ο πρωταθλητής, που θα έχει τον Εμενίκε στη σύνθεσή του, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς και έφτασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, ενώ το «τριφύλλι», με διαθέσιμο τον Μολέδο, θα επιδιώξει να πλησιάσει περισσότερο τους προπορευόμενους.

Στις υπόλοιπες σημερινές συναντήσεις, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στη Λάρισα τον αήττητο Λεβαδειακό (15:00), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει στους «Ζωσιμάδες» την Κέρκυρα (17:15).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις