Euroleague: Άνετες ΤΣΣΚΑ και Βαλένθια

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 00:12
UPD:00:41
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε ένα πολύ εύκολο βράδυ στην Κωνσταντινούπολη, όπου συνέτριψε με 98-80 την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, με την τρίτη επιτυχία της στη φετινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι σε εκείνη του Περάσοβιτς, με την Εφές να αγνοεί ακόμη τη χαρά της νίκης ύστερα από τέσσερα παιχνίδια.

«Περίπατος» και για τη Βαλένθια, η οποία συνέτριψε με 91-53 τη Μάλαγα στον ισπανικό... «εμφύλιο» ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 3-1, ενώ οι Ανδαλουσιάνοι παρέμειναν στη νίκη της πρεμιέρας επί της Φενέρμπαχτσε. 

Οι «νυχτερίδες» τελείωσαν με τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο «σκότωναν» στην επίθεση σκοράροντας 57 πόντους, με το σκορ στο 20΄ να έχει διαμορφωθεί σε 57-25!

Η Μπάμπεργκ, τέλος, άφησε την Μπασκόνια χωρίς νίκη μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε των Βάσκων με 78-72 κι έφτασε στο 2-2.

Μετά την Ουνικάχα Μάλαγα και η Μπασκόνια έπεσε… θύμα της Μπάμπεργκ, η οποία επικράτησε 78-72 και έτσι άφησε τους Βάσκους χωρίς νίκη στις τέσσερις αγωνιστικές της Ευρωλίγκας! 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις