ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζουν οι Συντονιστές, μετά το «εκρηκτικό» Πολιτικό Συμβούλιο

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2006 16:24
UPD:16:39
A- A A+

Στον απόηχο της χθεσινής μαραθώνιας συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που προσέλαβε δραματικό, κατά εκτιμήσεις, χαρακτήρα, καθώς υπήρξαν έντονες φήμες για σκληρή λογομαχία μεταξύ των κ.κ. Παπανδρέου - Βενιζέλου, διεξάγεται σήμερα η συνεδρίαση των Συντονιστών του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε χθες πως όλα τα μέλη του Οργάνου συμφώνησαν ότι το πολιτικό σκηνικό μετά τις εκλογές αλλάζει, οι κάλπες έστειλαν ισχυρά μηνύματα στη Ν.Δ. και το εκλογικό αποτέλεσμα συνιστά μια νέα αφετηρία για το ΠΑΣΟΚ στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων, Αλέκος Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιλογές των προσώπων, αλλά όχι και την πολιτική ευθύνη για τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν τοπικά και σε ευρύτερο επίπεδο.

Την ενόχληση του κ. Παπανδρέου προκάλεσε και η παρατήρηση της κας Αννας Διαμαντοπούλου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ανέδειξε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα και έδωσε αντιθέτως χαρακτήρα πολιτικού διακυβεύματος στις τοπικές εκλογές.

Λίγο πριν κλείσει η πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο κ. Παπανδρέου φέρεται να συγκρούστηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, απηύθυνε ερώτηση αν έχει κανείς αντίρρηση με τη δήλωσή του για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι έχει αντίρρηση και πως η δήλωση θα έπρεπε να έχει αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, για να εισπράξει την απάντηση του προέδρου του κόμματος «Φτάνει η υποκρισία Βαγγέλη». Ο κ. Βενιζέλος διαμαρτυρήκε, ενώ στη διένεξη παρενέβη και ο Χάρης Καστανίδης υπέρ του κ. Παπανδρέου.

Η κα Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε σήμερα τις πηγές για τις διαρροές των διαλόγων άθλιες. «Δεν προτίθεμαι ούτε να επιβεβαιώσω, ούτε να ασχοληθώ ποτέ με το τι είπε ο ένας και ο άλλος ή τι είπα εγώ στο Πολιτικό Συμβούλιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή