Euroleague: Νίκησε στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, -18 στη Μόσχα για τους «πράσινους»

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 08:58
UPD:09:02
INTIME SPORTS/INTIMEsports

O Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μια βαριά εκτός έδρας ήττα, χάνοντας στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 63-81.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι, της οποίας επικράτησε με 69-68 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής κι έφτασε στις τρεις νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μια βαριά εκτός έδρας ήττα, χάνοντας στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ με 63-81.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 67-61 χάρις στη μεγάλη εμφάνιση του Πρίντεζη (21 πόντοι), όμως η επιθετική δυστοκία των τελευταίων λεπτών του αγώνα παραλίγο να τους κοστίσει κι ευτυχώς γι΄ αυτούς το τελευταίο σουτ του Κόουλ βρήκε ταμπλό και σίδερο.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» δεν υπήρξαν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με τους Μοσχοβίτες, δεν περιόρισαν τον Ροντρίγκεθ κι έχοντας σε άσχημο βράδυ τους περισσότερους παίκτες τους γνώρισαν τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμες εκτός έδρας συναντήσεις τους στη διοργάνωση.

Ο Ισπανός γκαρντ έκανε ατομικό ρεκόρ με τους 25 πόντους που σημείωσε, ενώ ο Χάινς με 21 ισοφάρισε το δικό του, την ώρα που από τους «πράσινους» μόνο ο Ρίβερς με 17 πόντους και ο Σίνγκλετον με 10 στάθηκαν στο ύψος της περίστασης. Να σημειωθεί ότι Γκιστ και Ντε Κολό αποβλήθηκαν για το μεταξύ τους επεισόδιο, ύστερα από χτύπημα του Γάλλου στο πρόσωπο του Αμερικανού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις