Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τις στιχομυθίες στο Πολιτικό Συμβούλιο

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2006 18:50
A- A A+

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει την ύπαρξη των (έντονων) διαλόγων στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που είδαν το φως δημοσιότητας http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/10/24/1258169.htm .

Αναφερόμενος στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι επρόκειτο για μία πολύωρη συνεδρίαση, η οποία είχε ουσιαστικές τοποθετήσεις, ειλικρίνεια, επίγνωση υποχρεώσεων και κάποιες φορές με διαφορές και εντάσεις, η οποία, όμως, κατέληξε σε ομόφωνα συμπεράσματα, τα οποία ανακοίνωσε μετά τη λήξη της συνεδρίασης ο κ. Παπανδρέου.

Σε ερώτηση αν υπάρχει από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προειδοποίηση προς τα στελέχη του κόμματος, ο κ. Αθανασάκης ανέφερε ότι ο κ. Παπανδρέου έχει μία και μόνη δεδομένη απόφαση, η οποία αφορά την πορεία νίκης του ΠΑΣΟΚ και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται με απόλυτη αποφασιστικότητα.

Σχετικά εξάλλου με το ενδεχόμενο αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αθανασάκης ανέφερε απλώς ότι το κόμμα ανταποκρίνεται στα μηνύματα των πολιτών και αναλαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το λαό και ταυτόχρονα διαμορφώνει τη διάταξη μάχης μέχρι τις εκλογές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή