Ολυμπιακός: Ούτε με Παναθηναϊκό ο Σεμπά

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 18:07
UPD:18:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑ
A- A A+

Νοκ άουτ και από το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Σεμπά.

Ο τραυματισμός του 25χρονου επιθετικού του Ολυμπιακού στο γόνατο αποδεικνύεται αρκετά πιο σοβαρός από τις πρώτες εκτιμήσεις. Ως εκ τούτου ο παίκτης δεν θα χάσει μόνο το μεγάλο ματς της Κυριακής (22/10) με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και το «αιώνιο» ντέρμπι που ακολουθεί, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (28/10).

Αυτό διότι, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής, ο Σεμπά αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα και, πλέον, η επιστροφή του στις εκδηλώσεις της ομάδας χρονολογείται για τα μέσα  Νοεμβρίου, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Σεμπά θα απουσιάσει από τα ματς με: ΠΑΟΚ (22/10), Παναθηναϊκό (28/10 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας), Μπαρτσελόνα (31/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης), Αχαρναϊκό (25/10, εκτός για το Κύπελλο) και Πλατανιά (5/11 εντός).

Για το ματς της Κυριακής με τον πρωτοπόρο της Super League, ΠΑΟΚ, ο Λεμονής τόνισε ότι δεν είναι «τελικός», ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για τη νίκη: «Σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό οι νίκες είναι αναγκαίες. Για όλους κάθε αγώνας είναι ένα τεστ. Αυτός με τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι, αλλά δεν είναι τελικός. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζουμε την κρισιμότητά του και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει.».

Αναφερόμενος στον Σεμπά τόνισε: «Ο Σεμπά θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Περίμενα ότι θα τον υπολόγιζα για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν, γι΄ αυτό δεν τον πήρα στην Βαρκελόνη. Ένοιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ. Ετσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις