Δ. Τζανακόπουλος: Ενημέρωση για τα F-16, αν ζητηθεί και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 14:13
UPD:14:58
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος υπογράμμισε τη βούληση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα «να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής και εφόσον ζητηθεί, και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών».

A- A A+

Επικρίσεις για τη στάση που τήρησε η Ν.Δ. αναφορικά με τη συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16 διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «υπέπεσε για άλλη μία φορά σε ατοπήματα κατ’ εξακολούθηση», στην προσπάθειά της να υποβαθμίσει την «τεράστια γεωπολιτική και οικονομική σημασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ».

Ο κ. Τζανακόπουλος παρέθεσε, βήμα βήμα, την κατ' αυτόν, αλλαγή στάσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως ανέφερε, στην αρχή κατήγγειλε τη συμφωνία, στη συνέχεια, αναγνώρισε την αναγκαιότητά της, αλλά άσκησε κριτική για το κόστος, και τώρα κατόπιν εορτής, ζητά ενημέρωση από τη Βουλή, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει ιδέα για ποιο πράγμα μιλάει.

Η ΑΥΓΗ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ

Πάντως, υπογράμμισε τη βούληση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα «να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής και εφόσον ζητηθεί, και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή