Παπανδρέου: Από καλύτερη αφετηρία η μάχη των εθνικών εκλογών

Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2006 19:59
A- A A+

«Το κλίμα αλλάζει και τη μάχη των εθνικών εκλογών θα τη δώσουμε ξεκινώντας από μια καλύτερη αφετηρία αλλά οφείλουμε να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα σε υποψήφιους -εκλεγέντες και μη- νομάρχες και δημάρχους πρωτευουσών νομών καθώς και άλλων μεγάλων πόλεων από όλη την Ελλάδα, τους οποίους υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών προσπάθησε να εξαγοράσει συνειδήσεις με κατάπτυστες πρακτικές, αλλά ο λαός αντιστάθηκε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι οι πολίτες με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «ζουν μια καθημερινή επιβάρυνση με την ακρίβεια, την ανεργία και τη φτώχεια να απειλεί όλο και περισσότερες οικογένειες». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλησε «να πλήξει την αξιοπρέπεια των δασκάλων προκειμένου να στείλει μήνυμα και σε όσους άλλους έχουν παρόμοια αιτήματα», ενώ υιοθέτησε τη φράση ενός μαθητή ο οποίος ανέφερε ότι «δεν ζητάμε την αλλαγή της υπουργού Παιδείας αλλά την αλλαγή της Παιδείας».

Ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα και την επίδοση του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι το κόμμα του είχε στρατηγικές επιτυχίες αλλά και αποτελέσματα που πρέπει να μελετήσει σε βάθος, και υποσχέθηκε στα αυτοδιοικητικά στελέχη του κινήματος ότι το κόμμα δεν θα τους ξεχάσει όπως γινόταν στο παρελθόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή