Πασκουάλ: «Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 19:25
UPD:19:27
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ενότητα ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη ζήτησε ο Τσάβιο Πασκουάλ στο πλαίσιο της media day ενόψει του αυριανού αγώνα (19/10) με την Μπάμπεργκ.

Η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Euroleague εξελίχθηκε σε... εφιάλτη από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι εάν η ομάδα του μείνει ενωμένη θα πετύχει πολλά πράγματα.

«Βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Το πρώτο που πρέπει να δείξουμε είναι ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενωμένη. Ότι δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και αύριο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όπως δείξαμε πέρυσι, όταν είμαστε μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», είπε ο Πασκουάλ και συνέχισε:

«Το δεύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε με σωστό τρόπο. Ως τώρα μόνο μία μέρα δεν το κάναμε. Πρέπει στο ματς με την Μπάμπεργκ να δείξουμε σε όλους την καλή εικόνα της ομάδας μας. Αυτό σημαίνει, καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, καλύτερη συγκέντρωση και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γιατί από την αρχή της σεζόν χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά και αλλάζει στην πορεία, όμως είναι ώρα να αρχίσουμε να παίζουμε σωστά και να νικήσουμε».

Αναφερόμενος στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας επισήμανε: «Είναι μία νέα ομάδα. Εκαναν καλή δουλειά το καλοκαίρι, γιατί ήταν δύσκολο γι’ αυτούς, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όπως κι εμείς, έχουν νέους παίκτες, αλλά έπαιξαν πολύ καλά με τη Μακάμπι σχεδόν μέχρι το τέλος.  Τους τιμώρησε, όμως, ο Τζάκσον. Κατά τη γνώμη μου η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλά, έχει εξαιρετικό προπονητή και θα είναι δύσκολο να νικήσουμε.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις