Απέκλεισε τους Φιγκέιρας, Σεμπά ο Λεμονής ενόψει Μπαρτσελόνα

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 14:27
UPD:14:35
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Δύο εκπλήξεις επεφύλασσε ο Τάκης Λεμονής στην ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα.

Αν και στο ματς του περασμένου Σαββάτου (14/10) με τον Πανιώνιο, οι Φιγκέιρας και Σεμπά ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα, ο προπονητής των Πειραιωτών επέλεξε να τους αποκλείσει από το μεθαυριανό ματς με τους Καταλανούς για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Η απόφαση του Τάκη Λεμονή στηρίχτηκε κυρίως σε αγωνιστικά κριτήρια, καθώς κανένας από τους δύο προαναφερθέντες δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή, τιμωρίας. Ο Σεμπά είχε κάποιες μικροενοχλήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν η αιτία του αποκλεισμού του.

Στην Βαρκελώνη δεν θα ταξιδέψουν επίσης οι τραυματίες Μπεν και Εμενίκε, καθώς και οι Σισέ, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς και Μάρτινς που είναι εκτός λίστας της UEFA. 

Αναλυτικά, στην αποστολή βρίσκονται 20 παίκτες. Πρόκειται για τους: Ανδρούτσο, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρη, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδη, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις