Mercedes-Benz Ελλάς: Χορηγός και πάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 09:14
STOLISVAGGELIS
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Ανανεώθηκε για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο η συνεργασία που ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ανάμεσα στη Mercedes-Benz Ελλάς και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Η κορυφαία ελληνική ομάδα και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 20 ετών στην Ευρωλίγκα θα χρησιμοποιεί και φέτος ορισμένα από τα πιο αγαπημένα και ευπώλητα μοντέλα της Mercedes-Benz για τις μετακινήσεις της. Έτσι, 29 Α-Class, GLA, C-Class, GLC καθώς και ένα Vito Tourer θα φροντίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν ώστε οι μετακινήσεις των αθλητών και των στελεχών της ομάδας να γίνονται με την απαράμιλλη αισθητική, άνεση και ασφάλεια που χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz.

Στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς, παρουσία της διοίκησης, στελεχών, του προπονητή και παικτών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ο γενικός διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς Ν. Πρέζας δήλωσε ότι «στη Mercedes-Benz Ελλάς πιστεύουμε πως πρέπει να είμαστε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας και ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό που πρέπει όλοι να υπηρετούμε».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή