Super League: «Άσφαιρα πυρά» στη Ριζούπολη

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 20:31
UPD:20:42
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Ριζούπολη Απόλλωνας Σμύρνης και Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, με τους Φαίακες να ξεκινούν καλύτερα αλλά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακτά την κυριαρχία και στο 27ο λεπτό να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα.

Στο σημείο εκείνο ο Μάατσι σέντραρε από αριστερά, ο Καστιγέχος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι «ανταπέδωσαν» στο 43΄, όταν ο Νούνες έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κόντος έπιασε έξυπνη κεφαλιά και ο Τσόβιτς πραγματοποίησε μια μεγάλη απόκρουση.

Στο 62ο ο Ντουαλά άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του για τράβηγμα στον Μενδρινό, αφού παρότι είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο συνέχισε να είναι απρόσεκτος στα μαρκαρίσματά του.

Αντί όμως να εκμεταλλευτεί την αριθμητική ανωτερότητα που απόκτησε για να πιέσει, ο Απόλλωνας συνέχισε στον ίδιο αργό ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ουσιαστικά ως το τέλος.

Έτσι η «Ελαφρά ταξιαρχία» παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η Κέρκυρα έφυγε από την Αθήνα με ένα σημαντικό εκτός έδρας βαθμό, ο οποίος μπορεί να μετρήσει πολύ στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις