Super League: Νίκη για Λεβαδειακό και στο Αγρίνιο

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 20:26
UPD:21:27
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

A- A A+

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς συνέχισε την αήττητη πορεία του και κατά την 7η αγωνιστική, νικώντας 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης και περιμένει το ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη, όμως το αποτέλεσμα είναι προδήλως άδικο για τους γηπεδούχους, που έχασαν σωρεία ευκαιριών και είχαν δύο δοκάρια.

Οι Αγρινιώτες κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν βρήκαν χώρους για να απειλήσουν, αφού η ανασταλτική λειτουργία των «πρασίνων» ήταν κι απόψε πολύ καλή.

Ο Μάρκος Πάουλο προσπάθησε στο 12΄ με φάουλ από 40 μέτρα αλλά ο Επασί έδιωξε σε κόρνερ, ενώ ο ίδιος έκανε μεγάλη απόκρουση στο 31΄, σε σουτ του Μαρινάκη και στο 38΄ έβγαλε και το σουτ του Μάζουρεκ.
 
Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού, όμως, ήταν ο Λεβαδειακός που άνοιξε το σκορ: στο 47΄ και στην πρώτη τελική του στον αγώνα, ο Νιασέ έκανε την κεφαλιά-ψαράκι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη, που φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε μετά το 0-1, όμως οι παίκτες του Χάβου ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.
 
Στο 61ο λεπτό η μπάλα στρώθηκε στον Μπεχαράνο, που μόνος στα δύο μέτρα απέναντι στον Επασί σούταρε άουτ, για να ξεκινήσει ύστερα ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών για τον Παναιτωλικό.

Στο 69΄ ο «κεραυνός» του Μάζουρεκ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο 72΄ φάουλ του ίδιου έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι, στο 78΄ ο Λόπες ολομόναχος πλάσαρε άουτ, στο 83΄ η «οβίδα» του Γιουσούφ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στο 85΄ ο Μαρκόφσκι πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ και στο 88΄ ο Ζαραδούκας απέκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του ίδιου!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις