Super League: Απογευματινός «περίπατος» του ΠΑΟΚ με Λαμία

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 17:50
UPD:17:52
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Το πιο εύκολο απόγευμά του στο φετινό πρωτάθλημα, έως τώρα, πέρασε ο ΠΑΟΚ, που συνέτριψε με 4-0 τη Λαμία στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ουσιαστικά, η μακεδονική ομάδα «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα από τα πρώτα 24 λεπτά, όταν προηγήθηκε 2-0 απέναντι στο συγκρότημα της Φθιώτιδας, που σήμερα απογοήτευσε με την εμφάνισή του.

Το σκορ άνοιξε στο 10΄ ο Λέοβατς με σουτ από πλάγια θέση, ύστερα από πάσα του Μαουρίτσιο, για να διπλασιάσει στο 24΄ ο Πρίγιοβιτς, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ο Πέλκας.

Σο 34΄ ο «Δικέφαλος» είχε (οριζόντιο) δοκάρι, στο δυνατό σουτ του Ελ Καντουρί μέσα από την περιοχή. Το 3-0 έγινε στο 50ό λεπτό με ένα καταπληκτικό γκολ του Πέλκα, ο οποίος σούταρε απευθείας σε απόκρουση των αμυντικών για να «εκτελέσει» τον Παπαδόπουλο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88΄ ο Πρίγιοβιτς, με το πέμπτο φετινό σε 7 αγώνες πρωταθλήματος.

Εκτός της βαριάς ήττας, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχασε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και τον Αναστασόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 71΄ από τον διαιτητή Τζήλο για τράβηγμα στον Μαουρίτσιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις