Super League: «Αγγλία» στη Νέα Σμύρνη, 4-3 ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 22:27
UPD:23:06
Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό ύστερες από τέσσερις «στείρες» αγωνιστικές, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν του Πανιωνίου 4-3 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 7ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καθόλου καλά για τους «ερυθρόλευκους», πάντως, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό το ανεπίτρεπτο λάθος του Φιγκέιρας, που αντί να γυρίσει στον Προτό έδωσε στον Σπιριντόνοβιτς, έφερε το 1-0 για τους «κυανέρυθρους».

Αντίθετα με άλλους αγώνες, πάντως, οι παίκτες του Λεμονή όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά άρχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους, με τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Αποτέλεσμα; Το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τους φιλοξενούμενους μπροστά με 3-1. 

Στο 19΄ το φάουλ του Φορτούνη και η κεφαλιά του Σισέ έφερε την ισοφάριση. Στο 20΄ η κεφαλιά του Πάρντο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά στο 37΄ και στο 45΄ δύο γκολ του Ανσαριφάρντ έγραψαν το 1-3, ενώ ενδιάμεσα ο Πάρντο είχε χάσει δύο κλασσικές ευκαιρίες, στο 39΄ και στο 43΄.

Στο β΄ μέρος ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεσε και ο Πανιώνιος απείλησε με τον Λάμπρου στο 61΄ και τον Σπιριντόνοβιτς στο 74΄, αλλά ο Προτό ήταν σε ετοιμότητα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, το παιχνίδι έγινε... ροντέο.

Στο 82΄ ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Προτό στον Σπιριντόνοβιτς, ο Μασούντ ήταν εύστοχος για το 2-3 και στο 84΄ ο Ντουρμισάι ισοφάρισε. Στο 87΄ ο Ευαγγέλου έδωσε νέο πέναλτι, στο μαρκάρισμα του Οικονόμου πάνω στον Φορτούνη, ο ίδιος το αυτή τη φορά, με το διεθνή μέσο να το εκτελεί εύστοχα για το τελικό 3-4.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις