Σφαιρόπουλος: Να απορρυθμίσουμε την Μπασκόνια

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 21:10
UPD:21:26
Eurokinissi Sports/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Αν και έβγαλε μέρος της προπόνησης σήμερα, ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο Ρέθυμνο. «Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα. Δεν είναι έτοιμος. Είναι μεγάλο ρίσκο να παίξει, δίχως να έχει κάνει προπόνηση, καθώς προέρχεται και από δεύτερο τραυματισμό», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
A- A A+

Εκτός από τον Σπανούλη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει διαθέσιμο ούτε τον Ρόμπερτς αύριο, στον πρώτο αγώνα του στη Euroleauge, απέναντι στην Μπασκόνια.

Αν και έβγαλε μέρος της προπόνησης σήμερα, ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα αγωνιστεί στο Ρέθυμνο. «Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα. Δεν είναι έτοιμος. Είναι μεγάλο ρίσκο να παίξει, δίχως να έχει κάνει προπόνηση, καθώς προέρχεται και από δεύτερο τραυματισμό», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.  

Όσο για τους Ισπανούς; «Η Μπασκόνια είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Έχει καλούς παίκτες από πέρσι και έχει ενισχύσει το ρόστερ της με ποιοτικούς παίκτες. Είναι καλή στο ανοιχτό γήπεδο και έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να την απορρυθμίσουμε».

Και συνέχισε: «Δίνει έμφαση στο transition, της αρέσει να τρέχει. Μπορούν να επιτεθούν με πολλούς τρόπους. Έχει μία ομάδα με επιθετική έφεση. Έχει ταλέντο στο σκοράρισμα. Είναι ομάδα που μοιάζει με την περσινή, αλλά πλέον δίνει έμφαση και σε άλλους τομείς».

Όσο για τη φετινή διοργάνωση; «Πιστεύω πως φέτος η Ευρωλίγκα θα είναι πιο ανταγωνιστική. Η Μακάμπι φέτος είναι πιο ομάδα. Η Μπαρτσελόνα θα είναι διαφορετική. Η φετινή θα είναι πιο δύσκολη και από πέρσι, γιατί θα υπάρχουν και τα παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις