Έκπληκτος δήλωσε ο Ισπανός πρέσβης για την εισβολή του «Ρουβίκωνα»

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 19:09
UPD:19:10
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Είμαι ακόμα πολύ συγκλονισμένος και έκπληκτος γιατί δεν είμαι συνηθισμένος να βιώνω τέτοιου είδους γεγονότα» ανέφερε ο κ. Βιγέρα μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ενώ είπε πως όλα τελείωσαν καλά και ανέφερε πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

A- A A+

Την έκπληξή του εξέφρασε ο Ισπανός πρέσβης στην Ελλάδα Ενρίκε Βιγέρα για την εισβολή των μελών της ομάδας «Ρουβίκωνας» στο κτήριο όπου στεγάζεται η ισπανική πρεσβεία στην Αθήνα, το πρωί της Τετάρτης.

«Είμαι ακόμα πολύ συγκλονισμένος και έκπληκτος γιατί δεν είμαι συνηθισμένος να βιώνω τέτοιου είδους γεγονότα» ανέφερε ο κ. Βιγέρα μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ενώ είπε πως όλα τελείωσαν καλά και ανέφερε πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ο Ισπανός πρέσβης τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία ενήργησε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι αμέσως μετά το συμβάν του τηλεφώνησαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Προεδρίας Γιώργος Γεννηματάς.

Η αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές μελών του «Ρουβίκωνα».

Τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας, που οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, πραγματοποίησαν κατάληψη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, σύμφωνα με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, για τη βία που ασκήθηκε κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος στην Καταλονία.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή