Ο Φοίβος Καρακίτσος παρουσίασε το νέο του βιβλίο

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 12:15
UPD:15:25
A- A A+

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του  Φοίβου Καρακίτσου, με τίτλο «Η Αρχή της Αντίθεσης - Γιατί η θέληση για Δύναμη», την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα. Η εκδήλωση έγινε στο βιβλιοπωλείο Ιανός σε μια κατάμεστη αίθουσα, με το κοινό να μένει προσηλωμένο στις έντονες ανησυχίες που παρουσιάζει η έκδοση.

Ο  κ. Αναγνωστόπουλος (τ. Πρύτανης Χαροκόπειου και μέλος διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής) με τις εύστοχες και καθαρές τοποθετήσεις του, η κα Αμανατίδου (δικηγόρος) με την βαθύτερη ανάλυση του προσδιορισμού του ανθρώπου αλλά και ο ίδιος ο συγγραφέας, έδωσαν μια διαφορετική διάσταση στη βαθιά απόβλεψη της συμπεριφοράς του ανθρώπου και των κοινωνιών του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας –βουλευτής, πρώην υφυπουργός οικονομικών, ο κ. Γεώργιος Νικητιάδης -πρώην υφυπουργός τουρισμού, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος -τέως υπουργός και πρώην διοικητής ΙΚΑ, ο κ. Σπήλιος Λίβανος -σύμβουλος επιχειρηματικότητας του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ανδρέας Καστανιώτης -βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, ο κ. Γιώργος Καραμαλίκης -Ναύαρχος εν αποστρατεία, ο κ. Κωσταντίνος Μαχαίρας -πρώην διευθύνων σύμβουλος ΑΒ, ο κ. Κωνσταντίνος Υφαντής -της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας, ο κ. Βερούκας -Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BAZAAR AE, πλήθος στελεχών της βιομηχανίας και του retail κ.ά.

Προτεινόμενα για εσάς