«The Walking Dead»: Η κυριαρχία του Negan φτάνει στο τέλος της;

Νέος κύκλος με διάθεση για μάχη
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 02:11
UPD:14:26
A- A A+

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τους φανατικούς της σειράς «Walking Dead», οι οποίοι μετά το φινάλε του 7ου κύκλου, περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια του 8ου, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.

Βασισμένη στην πετυχημένη, ομώνυμη σειρά κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard, το «The Walking Dead» μάς μεταφέρει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η ανθρωπότητα έχει προσβληθεί από έναν θανατηφόρο ιό και μια ομάδα επιζώντων μάχεται για την επιβίωσή της.

Στον 7ο κύκλο, ο Rick Grimes (Andrew Lincoln) και η ομάδα του, ήρθαν αντιμέτωποι με την πιο επικίνδυνη δοκιμασία που είχαν αντιμετωπίσει ποτέ. Η ηρεμία που επικρατούσε στην Alexandria, τους είχε εφησυχάσει, μέχρι την στιγμή που αναγκάστηκαν να θυμηθούν τη σκληρότητα του κόσμου στον οποίο ζουν.

Η εμφάνιση του Negan (Jeffrey Dean Morgan) και των Saviors οδήγησε την ομάδα σε μεγάλες απώλειες και διάσπαση. Νιώθοντας ανίσχυρος κάτω από τους νόμους και τις απαιτήσεις του Negan, ο Rick θεώρησε ότι έπρεπε να τον υπακούσουν, αλλά βλέποντας ότι ο Negan δεν μπορούσε να λογικευτεί, άρχισε να συμμαχεί με άλλες κοινότητες, οι οποίες είχαν επίσης επηρεαστεί από τους Saviors. Με τη βοήθεια των Hilltop και Kingdom, είχαν πλέον ό,τι χρειάζεται για να τους αντιμετωπίσουν.

Στον νέο κύκλο, ο Rick κηρύσσει ανελέητο πόλεμο στον Negan και τις δυνάμεις του. Οι Saviors είναι περισσότεροι, με καλύτερο εξοπλισμό και πιο αδίστακτοι, όμως ο Rick και οι σύμμαχοί του μάχονται για να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Οι γραμμές της μάχης οργανώνονται, προκειμένου να είναι έτοιμοι για μια γρήγορη και δυναμική επίθεση.

Μέχρι τώρα, το ζητούμενο ήταν η επιβίωση. Αυτό πλέον δεν είναι αρκετό. Πρέπει να πολεμήσουν για να πάρουν πίσω την ελευθερία τους και να μπορέσουν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Όπως σε όλες τις μάχες, θα υπάρξουν απώλειες. Όμως, με τον Rick αρχηγό των δυνάμεων της Alexandria, τη Maggie να ηγείται του Hilltop και τον Βασιλιά Ezekiel του Kingdom, η κυριαρχία του Negan και των Saviors ίσως φτάνει στο τέλος της.

Το «Walking Dead» προβάλλεται στην Ελλάδα από το Fox. Η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 22:40, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς