Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

ΒΕΛΤΙΩΣΗ του καιρού, με εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς ασθενείς έως μέτριους. Θερμοκρασία: Από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα και στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και τη νύχτα είναι πιθανόν να βρέξει. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στα νότια και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Βόρειοι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Βόρειοι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Βόρειοι ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στα ανατολικά τοπικά θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για αύριο, Πέμπτη, η ΕΜΥ. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και το βράδυ σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Το βράδυ και από τα δυτικά θα αρχίσει η βελτίωση του καιρού. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια ισχυροί, που βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς ισχυρούς μέχρι πολύ ισχυρούς και τοπικά στα πελάγη θυελλώδεις. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία από Βορρά προς Νότο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή