Πήρε Κατσίβελη ο ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 20:39
UPD:20:46
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, υπέγραψε για ένα μήνα με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

A- A A+

Την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας γκαρντ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το πέρασμά του από την Αστάνα και στο «δικέφαλο του Βορρά» θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, υπέγραψε για ένα μήνα με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ασπρόμαυροι» στις θέσεις 1 και 2 (άγνωστη η ημερομηνία της επιστροφής του Αντώνη Κόνιαρη, μόλυνση στο μάτι ο Κέβιν Ντίλαρντ), έκαναν επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός γκαρντ. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης κινήθηκαν για τον έμπειρο άσο, ο οποίος από αύριο (6/10) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Την περασμένη περίοδο στην Αστάνα ο Κατσίβελης είχε 7.7 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ ανά παιχνίδι στην VTB League. Στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και συμμετείχε στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία αγωνίστηκε σε ματς της preseason. 

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να συμμετάσχει από αύριο στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και για τον επόμενο μήνα, με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις