Επιστρέφει στην Μπάγερν ο Χάινκες

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 08:38
UPD:08:41
EPA/UEFA HANDOUT

Ο Χάινκες είχε ανακοινώσει ότι σταματά την προπονητική μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν, το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο, θα «επανεργοποιηθεί» ξανά, τουλάχιστον, έως το τέλος της περιόδου.

A- A A+

Έτοιμος να επιστρέψει για 4η φορά στον πάγκο της Μπάγερν είναι ο Γιουπ Χάινκες.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η διοίκηση των πρωταθλητών Γερμανίας μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της ομάδας στον 72χρονο τεχνικό.

Αυτό θα συμβεί για 4η φορά, καθώς ο έμπειρος προπονητής εργάστηκε ξανά στον πάγκο των Βαυαρών από το 1987-1991, το 2009 και το 2011-2013, έχοντας κατακτήσει μαζί τους 3 πρωταθλήματα, το Champions League, το Κύπελλο και 3 Super Cup (το 2013, μάλιστα, οδήγησε την ομάδα στο τρεμπλ).

Ο Χάινκες είχε ανακοινώσει ότι σταματά την προπονητική μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν, το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο, θα «επανεργοποιηθεί» ξανά, τουλάχιστον, έως το τέλος της περιόδου.

Η Μπάγερν απέλυσε τον Αντσελότι μετά την «βαριά» ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον συνεργάτη του, Γουίλι Σανιόλ, να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας σε προσωρινή βάση.

Την περασμένη Κυριακή ο σύλλογος του Μονάχου απέσπασε ισοπαλία (2-2) από την Χέρτα, μένοντας πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. 

Οι διοικούντες στο διάστημα αυτό είχαν προχωρημένες επαφές με τον πρώην πριπονητή της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, ενώ υπήρξαν συζητήσεις και με τον τεχνικό της Χοφενχάιμ, Τζούλιαν Νάγκελσμαν. Τελικά κανένας από τους δύο δεν θα αναλάβει την κορυφαία ομάδα της Γερμανίας, καθώς επιλέχθηκε η... δοκιμασμένη λύση του Χάινκες.

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ στις 14 Οκτωβρίου και 4 ημέρες μετά θα υποδεχθεί την Σέλτικ στην «Αλιάνζ Αρένα», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις