Υπέρ του Πικέ ο Ναδάλ

Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 15:58
UPD:16:00
REUTERS/SHANNON STAPLETON
A- A A+

Στο... πλευρό του Χεράρδ Πικέ τάχθηκε ο Ράφα Ναδάλ, με αφορμή τον αποτροπιασμό που εξέφρασε ο στόπερ της Μπαρτσελόνα για τη βία που ασκήθηκε την ημέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Το γεγονός ότι ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την περίοδο είναι «δηλωμένος» οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον εμπόδισε να υπερασπιστεί τον Ισπανό διεθνή άσο, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τονζοντας πως οι λόγοι που τον έκαναν να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα είναι επαγγελματικοί και όχι πατριωτικοί.

Ο άσος της «Μπαρτσα» αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς των «φούριας ρόχας» στην πρώτη προπόνηση ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, ωστόσο, ο Ναδάλ τάχθηκε με το μέρος του:

«Σε όποια πλευρά και αν βρίσκεσαι, οι ακραίες συμπεριφορές είναι πάντα κακές. Οι ακρότητες και ο όποιος φανατισμός, είτε παίζεις ποδόσφαιρο, είτε παίζεις τένις, είναι πολύ άσχημες καταστάσεις. Τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες καταστάσεις, όπως οι αποδοκιμασίες προς τον Πικέ, δεν οδηγούν πουθενά. Αυτά τα κάνουν άνθρωποι που ενεργούν και εκφράζονται ακραία και φανατικά», είπε από το Πεκίνο ο Ναδάλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις