Β. Κικίλιας: Ταξικό το μίσος της κυβέρνησης προς την ιδιωτική πρωτοβουλία

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 13:51
UPD:14:08
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. έκανε λόγο για υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, αφού, όπως είπε, η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν βασίζεται στο κυβερνητικό τους έργο και σε έναν κοινό προγραμματικό λόγο αλλά «βασίζεται πάνω σε μια οπορτουνιστική ευκαιριακή διάθεση» των κ. Τσίπρα και Καμμένου.

A- A A+

«Ανερμάτιστη και εχθρική στις επενδύσεις» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FΜ.

Όπως υποστήριξε ο κ. Κικίλιας, η κυβέρνηση «ταξικά μισεί την ιδιωτική πρωτοβουλία, θέλει συστηματικά να την υπερφορολογεί και πιστεύει σε ένα τεράστιο γιγάντιο κράτος, για να διορίσει τους ημετέρους». Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ζήτημα του Ελληνικού, σημειώνοντας ότι «στην κυβέρνηση κοροϊδεύονται μεταξύ τους», στην επένδυση της Fraport «την οποία πολεμούσαν», αλλά και στις Σκουριές, κάνοντας λόγο για «ψευτοοικολόγους της δεκάρας».

Ειδικότερα για το Ελληνικό υποστήριξε πως η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού σκοπίμως κωλυσιεργεί και εξαπέλυσε επίθεση προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. «Είναι πολιτική η απόφαση και βαραίνει τον κ. Τσίπρα, ο οποίος φοβάται την αριστερή πλευρά του και δεν τολμάει, δεν θέλει, δεν ξέρει, και δεν μπορεί να προχωρήσει στις επενδύσεις. Είναι εμβληματική επένδυση που θα φέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, που γύρω γύρω από την κατασκευή είναι 80 επαγγέλματα που πρέπει να κινηθούν στην Ελλάδα, γιατί αλλιώς αυτή η δόλια χώρα δεν πρόκειται να πάει μπροστά», σημείωσε.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως η Ν.Δ. είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα, ένα λαϊκό κόμμα που σέβεται τα ατομικά δικαιώματα. Όπως είπε, η Ν.Δ. θα καταθέσει δικό της νομοσχέδιο με τις προϋποθέσεις αυτές που θα πρέπει να πληρούνται, ώστε να προβεί κάποιος σε διόρθωση του καταχωρημένου φύλου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. έκανε επίσης λόγο για υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, αφού, όπως είπε, η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν βασίζεται σε έναν κοινό προγραμματικό λόγο αλλά «πάνω σε μια οπορτουνιστική ευκαιριακή διάθεση» των κ. Τσίπρα και Καμμένου.

Σημείωσε τέλος ότι «θα έρθει η ώρα των εκλογών» και «αργά ή γρήγορα οι Έλληνες θα απαντήσουν στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή