Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κ. Χρυσόγονος;

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 11:38
UPD:13:06
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ παραχωρεί σε λίγη ώρα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινώσει τη αποχώρηση της Σοσιαλιστικής Τάσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κείμενο που έχει γίνει γνωστό, η Σοσιαλιστική Τάση ασκεί έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ζήτημα αντιδημοκρατικής  λειτουργίας.  Ανάμεσα σε άλλα, ζητά τη διεξαγωγή καταστατικού συνεδρίου μέσα στο 2017 και την αλλαγή του καταστατικού, ώστε να γίνει άμεση εκλογή από τη βάση, με ελεύθερη συμμετοχή, των κορυφαίων κομματικών οργάνων (κεντρικής επιτροπής και προέδρου).

Σε άλλο σημείο επισημαίνεται ότι η βελτίωση του οικονομικού κλίματος και η ισόρροπη παραγωγική ανασυγκρότηση δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί, όταν δεν συμμετέχει στη διαμόρφωση της πολιτικής η πλατιά εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζεται μέσα από την πλατιά δημοκρατική παράταξη.

Η Σοσιαλιστική Τάση κάνει λόγο για συνεχή φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, η οποία αποτρέπει κάθε δυνατότητα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και συντηρεί την ύφεση στην οικονομία της καθημερινότητας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή