Κ. Γάτσιος: Να μην επικρατήσει εσωστρέφεια για τα διαδικαστικά

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 14:24
UPD:15:03
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Η εσωστρέφεια και απογοήτευση δεν προέρχονται από την τυχόν χρονική μετάθεση των εκλογών για τεχνικούς λόγους, αλλά από τη διαρκή ενασχόληση με διαδικαστικού τύπου ζητήματα» αναφέρει.

A- A A+

Τον κίνδυνο να επικρατήσει εσωστρέφεια και απογοήτευση επισημαίνει ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, αναφερόμενος στα διάφορα διαδικαστικά θέματα που έχουν προκύψει στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας.

«Η εσωστρέφεια και απογοήτευση δεν προέρχονται από την τυχόν χρονική μετάθεση των εκλογών για τεχνικούς λόγους, αλλά από τη διαρκή ενασχόληση με διαδικαστικού τύπου ζητήματα» αναφέρει και δηλώνει ότι είναι υπέρ της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, εκφράζοντας την στήριξή του στο έργο του Νίκου Αλιβιζάτου.

«Χρειάζεται όμως να μπούμε στην ουσία της πολιτικής και αυτής της δημοκρατικής πολιτικής διαδικασίας: τι προτείνουμε για τη χώρα και την έξοδό της από την κρίση και τι νέο πολιτικό κίνημα, εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Παράταξης, χρειαζόμαστε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν νέο πολιτικό φορέα απαλλαγμένο από την κομματική αυτοαναφορικότητα του παρελθόντος, η οποία είναι αυτό που αποκόπτει την πολιτική από τα πιο υγιή και δημιουργικά τμήματα της κοινωνίας», συμπληρώνει ο κ. Γάτσιος, επαναλαμβάνοντας ότι θα τιμήσει την εντολή που πήρε από τους χιλιάδες πολίτες που στήριξαν την υποψηφιότητά του για τη δημιουργία ενός νέου, εθνικού, δημοκρατικού κόμματος, καταλύτη της εξόδου της Ελλάδας από την πολύπλευρη κρίση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή