Champions League: Δοκιμασία στο Τορίνο για τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 08:30
UPD:28/09/2017 14:54
INTIME SPORTS

Με νέο προπονητή τον επανακάμψαντα (για τέταρτη φορά) Τάκη Λεμονή, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μια από τις σταθερά δυνατότ6ετερες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία πενταετία.

A- A A+

Την περυσινή φιναλίστ του Champions League, Γιουβέντους, αντιμετωπίζει απόψε στο Τορίνο ο Ολυμπιακός (21:45, ΕΡΤ, Cosmote Sport 2), εν μέσω σοβαρών αγωνιστικών προβλημάτων.

Με νέο προπονητή τον επανακάμψαντα (για τέταρτη φορά) Τάκη Λεμονή, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μια από τις σταθερά δυνατότ6ετερες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία πενταετία.

Η ήττα από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο τρόπος που αυτή ήρθε, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-0 στο ΟΑΚΑ αλλά να δέχεται την ανατροπή της δεκαετίας από την Ένωση, έφερε την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι, τον Καπίνο να υποβιβάζεται στην Κ20, αλλαγές στο τεχνικό και διοικητικό επιτελείο μα και κατακόρυφη πτώση της ψυχολογίας.

Μέσα σε δυο ημέρες ο Λεμονής δεν προλαβαίνει να αλλάξει σχεδόν τίποτα σε τακτική, γι΄ αυτό και προσπαθεί να τονώσει το (χαμηλό) ηθικό των παικτών του. Φύσει πείσμων και πολεμιστής, πάντως, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν πήγε στην Ιταλία για τουρισμό.

«Έχουμε το Champions League και το πρωτάθλημα. Είναι τελείως διαφορετικοί κόσμοι, από πλευράς έντασης και σκεπτικού. Τώρα σκέφτομαι πώς θα αντιμετωπίσουμε την Γιουβέντους», υπογράμμισε ο 57χρονος; τεχνικός. 

«Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ένα ματς με τη Γιουβέντους. Ήρθαμε με ένα στόχο, να μπούμε μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια και να αισθανθούμε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάναμε», πρόσθεσε.

Ως προς την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Προτό, στην άμυνα οι Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό, Κούτρης, κεντρικοί μέσοι ο Οτζίτζα μαζί με έναν από τους Ζντιέλαρ, Ζιλέ, Ταχτσίδη, τριάδα μπροστά τους οι Σεμπά, Πάρντο, Φορτούνης κι επιθετικός ο Εμενίκε. 

Στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε έχουν ταξιδέψει οι Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης και Ζντιέλαρ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις